söndag 27 mars 2011

Coola lampor hos oss!

!

Kom in och kolla in dessa läckerbitar och hitta en plats i ditt hem! Vi fick hem dom i en massa läckra färger!


!


På dagens schema står det barnkalas hos Julias gudfars barn!Sedan ska vi nog bara vara hemma och slappa. Vi har förlorat en timmes sömn på det lilla sömn som blev i natt. Jag gick på stan själv i går och strosade i Gamla stan och sedan blev det en sväng in på Peak Performance för att kolla in vårjackor. Sen lunch på Gallerian och ett långt besök på Mathilde. Vilka kläder och vilken inredning. Det är en sådan otroligt snygg butik och köplusten väcks till enorma begär ;)

-

Vilken stämning det var igår på vår hejarklack från Järvsö (Ljusdal)! Vi skrek oss hesa även denna gång! Och kören var grymmast även denna gång och nästa vecka blir det en riktigt favoritlåt med gung i! Så det blir Sthlm för 4:e helgen på raken (!!!) Hmmmm....undra vad jag ska shoppa då.....alla dessa i-landsproblem...denna gång fick Molly en ny vårjacka och mössa i turkost och ett par snygga svarta gummistövlar! Nu är hon redo för vårens plaskväder! Njut av söndagen för det tänker jag göra!

-

Kram på er allihopa!

Carina

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hejja Järvsö!!!
Undrar om du säljer pips handdukar i din butik??

Mvh Linda

Joyforhome sa...

ja vilka tuffa lampor :D

Handplockat sa...

heloooo hela familjen har varit på filminspelning idag inkl våra katter så jag såg inte ditt inlägg förrän nu missinassen =)
kappan ÄR NÄTT ring butiken i morrn så kande måtta åt dej så du kan se om det kan vara ngt
0929-10025 efter 12 =)
kramenkramen

Butiken Handplockat sa...

Jaaaa chansa på chill norway kappan =)
jag ska kolla om den finns kvar =)
Snygg dotra är håller tummar och tår och jaaaa du får returnera den om storleken inte passar =)
kramen