torsdag 7 oktober 2010

Kardemumma visar......Jag visar lite fler bilder från butiken. Vi har fått in massor med fina takkronor. Dessutom finns det otroligt många söta smålyktor nu när mörkret faller på. Jag är personligen kär i små askar som den pumpaformade i fattigsilver. Det är så himla bra till smycken och småsaker :)
Tjejjerna på butiken håller på för fullt att packa upp nya lamskärmar/fötter. Man är så sugen att byta ut varenda lampa i huset nu! Det blir så hemrevligt med fönsterlampor istället för taklampor och massor med lyktor tända.
!
Till veckan händer den spännande saker på Kardemumma!!! Vi fyller 15 år och har stort kalas hela veckan!! På måndag blir det stor annons med massor med fina erbjudanden!Dessutom blir det troligtvis tävling här på bloggen igen redan i helgen :)))
!
Idag skulle jag ha följt maken till Bollnäs men lusten försvann. (Vad har hänt med min Shoppinglust!?!? ) Vi får besök i helgen och då finns det lite att fixa med här hemma.
!
!Nu ska jag spana lite hos er bloggisar och få inspiration för kommande projekt!
Stor kram på er alla!!
Carina
!
Den allra största kramen går till Lisbet5 kommentarer:

Anonym sa...

So nice !

topdesign.webblogg.se sa...

Grattis till de 15 åren! :).
Hoppas det blir knöka fullt i affären.
Hur går det med handen?

Kram Lena och Thomas

Graadskan sa...

Grattis till 15 år! Så skoj att det fortfarande går så bra för er! Bra att ni firar ordentligt! :)

Härliga bilder du visar, som vanligt!

Ha det gott!
Kram Camilla

Stjärnor & Champagne sa...

Shoppinglusten kommer tillbaka vännen:) Vad mycket fina saker, och stort grattis i förskott till 15 år. Hoppas att du mår bra vännen/ Stor kram A

Joyforhome sa...

underbara bilder och så fina lyktor. Älskar fattigmannasilver :)

Kramar Malin