tisdag 19 oktober 2010


Finns det något mumsigare än en äkta afternoon-tea? Tette som jobbar hos oss bjuder ofta sina väninnor på äkta tebjudning då och då. Vi var till Bollnäs på Lilla K för några år sedan och njöt av deras underbara thébjudning. Den innehöll alla klassiska tillbehör och massa annat gott. Hos oss på Kardemumma kan du hitta en massa goda minimarmelader samt en rad goda franska marmelader som passar bra till både brie och mögelostar samt spröda skorpor.

På torsdag ska vi på matlagningskurs på Lilla K. Det fick tjejjerna på Kardemumma av oss i julklapp och nu är det dags att få byta ut presentkortet mot Medelhavs matlagning och goda viner. Det ska bli så mysigt att umgås allihopa eftersom jag knappt har träffat mina guldklimpar som gjorde 15-årskalaset till en riktig fest!

Till helgen blir det bröllop i Sthlm. Det är makens syster som ska gifta sig. Molly ska var brudnäbb och Julia ska sjunga solo under vigseln. Jag lovar att inte ett öga är torrt när hon har sjungit klart.Hon ska sjunga Kärleksvisan som Sarah Dawn Finer sjöng till Victoria & Daniel inför bröllopet. Jag längtar att få gå på bröllopet. Vi ska gå på Rica Talk hotel denna gång.

Nu ska jag skärpa mig och göra några fler inlägg så att ni tappra själar som läser min blogg stannar kvar ;) Ni är guld värda, era sötnosar!

Nu ska jag ut och spana på lite bloggar och Hemnet innan jag ska sussa gott!

Stor kram från en mycket frånvarande bloggerska.

PS: Tack för dina söta ord Camilla som har den mysiga på bloggen Helt i min smak. Kolla gärna in där :)


1 kommentar:

Pernilla J sa...

ÅHH; vad jag saknar din helt UNDERBARA butik...... men man KAN inte åka från Nybro till Ljusdal bara för att SHOPPA!! Eller kan man??!!....

Lika fin och härlig som butiken är dock även bloggen, så jag får nog nöja mig med ögongodis.

/Pernilla