tisdag 5 oktober 2010

Agent Kanelbulle- med rätt att fika på en måndag!Härligt & färgstarkt porslin från Rice. Jag gillar detta porslin otroligt mycket. Det är ju himla mysigt att duka fram direkt när man har så här vackert porslin. Den enklaste pastagratängen ser ju så mycket lyxigare ut. De runda pajformerna är också en favorit både till matiga pajer och till söta pajer.
!
Jag glömde berätta att jag besökte en mycket trevlig butik i Uppsala som hette Kajsa Johanna. Butiksägarinnan och jag hade en trevlig pratstund och det fick följa med en del vackra småsaker hem också. Har ni vägarna förbi Uppsala så är det värt ett besök :)

!
Nu ska jag strax ner till Kardemumma och hälsa på tjejjerna. Vi har fått iordning Pip´s porslin och väggen är omtapetserad med en hypersöt Pip-tapet som jag självklart ska visa bilder på snarast!
!
Idag är det Kanelbullens dag för alla er som har missat att det är Ok att käka bulle på måndag ;). Bjud era arbetskompisar på nybakta kanelbullar och gör någon glad!!
Ha en underbar måndag!
Kram från en liten smula.

3 kommentarer:

Graadskan sa...

Jag kan knappt vänta tills jag kommer hem och får baka bullar idag! Skulle egentligen gått på bio, men min kompis fick förhinder...

Vilken härlig tårta du visade i förra inlägget. Vet du var du hittat den? Gillar stilen...

Låter som att ni hade en härlig helg i Stockholm. Vem är förvånad?

Ha en fortsatt fin vecka!
Kram Camilla

PS. Skulle du kunna tänka dig att maila mig en lista på vilka bakformar ni har. Jag är mycket intresserad av att köpa en!! DS

Maritta sa...

Ja Rice har härliga formar, läckra former och färger! Har själv inte skaffat någon än, har mest köpt Bruka och Mateus. Men det blir nog en ugnsform från Rice snart....=)

Tack för dina inspirerande inlägg!

Joyforhome sa...

Vilket underbart porslin :) helt i min smak. Älskar när det är sådär härligt slitet och glaserat

Kramar Malin