tisdag 20 juli 2010

Mumsig sommarmat!Jag måste erkänna att jag inte får tiden att räcka till just nu! Min frånvaro på bloggen lyser lika starkt som sommarsolen ute!
!
Men är det inte den vackraste sommar vi har haft på länge. Man måste nypa sig i armen och fråga sig om man verkligen befinner sig i Sverige. De underbara kvällarna med enastående solnedgångar och möjlighet att inta sommarmaten ute på trädäcket är ju guld värd.Igår blev det bakad potatis med 3 olika röror hos oss.
!
Vi måste en ta en paus från grillen och ikväll har vi planerat en frasig tunnbrödstoast med en röra av varmrökt lax! Låter inte det mumsigt eller!
Idag är det ytterligare en jobbdag och vi känner oss lite möra efter gårdagen då det var hur mycket kunder som helst men vansinningt skojjigt!
!
Just nu känns det både stressande och overkligt att Formex ligger så himla tidigt och jag antar att sommaren är i full gång även den helgen.
!
Ha en underbar soligt dag och njut av varje minut!
!
Kram Carina
!
PS: Tack snälla ni som så tålmodigt läser alla glesa inlägg :)

2 kommentarer:

Camilla sa...

Så himla bra blogg så det gör inget att inläggen kommer glest ;)

Birgitta Steggo sa...

Vilken kanonfin blogg du har. Njuter av att läsa och se dina fina foton. Roligt att det går så bra med butiken också. Kram från Birgitta och Lars