torsdag 15 juli 2010

Drömmar om en verandaVad är det med mig och amerikanska verandor?! Jga älskar hus med stora verandor och gärna med en amerikansk häng-gunga. När jag var liten och bodde i Tanzania så hade vi just en sådan på vår veranda. Jag kommer fortfarande ihåg att båda mamma och pappa brukade sitta där och gunga med mig. Det kan vara det som väcker så varma känslor!
Hur som helst är amerikanare duktiga på just hus i kolonialstil och Long Island stil! Och jag gillar den stilen mycket:) Just nu så har jag ett delikat i-landsproblem. Jag har två snygga stråhattar och en gammal sliten amerikansk flagga som jag inte riktigt vet vart jag ska hänga! Kanske man ska be maken att bygga en veranda åt mig nån helg!!
!
Jag njuter av sommaren och värmen för fullt och det är oavsett om jag är ledig eller jobbar! Livet blir så mycket enklare när sommaren är ljuvlig och kvällarna varma! Min lillebror och hans familj har åkt hem nu efter 3 nätter och just nu njuter vi av stillheten ;) Det är alltid skoj att ha besök men det tar på krafterna ,so to speak!!
!
Ja, gott folk istället för en kväll på Järnvägs blev det en filmkväll hos oss och lite bloggning.(Kan det vara åldern och orken eller?!) Det känns inte riktigt som jag varken hinner fota eller besöka er därute i cybern. Men jag får väl gott göra med fler inlägg när vädret blir något sämre!!
!
Nu är filmen igång så det är bäst att jag avslutar!
Stor solig kram på er!!

2 kommentarer:

Handplockat sa...

hej hopp snygging OJ vad vi kommer att sakna dej =) *suck* jag hoppas vi ses på Formex =)
ja jag fick prover (fiffig kvinna)och testade några fick sortera fritt
OCH det var dunder dofter på ALLA jag är faktiskt IMPAD!!!!

ska kolla fsg redan i morrn efter EN dag =)

jag har en häng soffa på vår bro... men den blir oftast bara belamrad med grejs...
KWA har en som heter ROSVIK....
sköt om dej vännen!

Lantligt i smultronbacken sa...

Livet på en härlig och mysig veranda är ju livet på sommaren, så jag förstår dina tankar.

Kram