måndag 10 oktober 2011

Sockersöta saker!Hej alla söta därute!
Nu är vi laddade (??) för en ny vecka.... Jag ville bara påminna om att vi fått in hur mycket sött från Green Gate. Dags att fylla på i köksskåpen! Någon som är superduktig att använda Green Gates sortiment och snyggt kombinera detta och med vackra bilder visa allt fint hon har inhandlat ochexponerat detta till bästa bästa resultat är Lotta på Fyra årstider Hon mixar gärna detta med mycket av IbLaursen härliga Mynteserie! Ni vet, den berömda vispskålen som borde finnas i vart mans hem :))
Terese har skyltat så himla fint i vårt stora fönster och kanske om man har tur så blir det lite bilder på detta också!
Jag fick en utmaning av min söta bloggkompis Camilla som har den sötste bloggen Helt i min smak så nu ska jag försöka att vara artig att svar på dessa frågor

Varför började du blogga?
Jag började följa en hel del bloggerskor och blev väldigt imponerad av det jag såg och inspirerad.
Då tänkte jag ,vilken härlig känsla att få ge lite tips och idéer och dessutom tyckte jag det verkade skoj att villkorslöst få kontakt med likasinnade!
Du som funderar att börja blogga gör det! För det är himla skoj!

Vad jag har för mål med bloggen?
Tjäna massor med pengar :))))) Nä, skämt åsido det är bara till för mitt eget ego och att glädja andra!

Vilka bloggar följer du?
Jag är en allätare och en förrvirrad mamma som ofta glömmer bort att gå in till mina favoriter utan tappar ofta bort mig ute i cybervärlden.
Men jag tycker att HeltEnkelt är en vacker blogg och jag gillar att läsa om Lilla huset på prärien sedan måste jag som Jante svensk gå in och kolla vad House of Philia shoppar just nu sedan finns det miljontals duktiga som är värd en guldkant men då blir listan lång....
Alla bloggar jag följer berör mig på ett eller annat sätt....

Favoritfärg?
Just för tillfället är det mörk purpur med vitt, silver och grått som bas. Det är oftast accent färgen jag byter. Men sedan är jag svag för klassiska Newport färger. rött/blått/vitt
Men även här är jag allätare......gillar mycket...

Favoritfilm?
Jag gillar drama och gärna levnadsöden och obesvarad kärlek men jag går igång på alla spännande filmer med mycket mord och duktiga poliser. Jag gillar att blunda under täcket och vara skräckslagen när mördaren är offret på håret!!

Vilket land drömmer du att besöka?
Just nu står Sri Lanka på min önskelista men Sydafrika ligger inte långt bort och natruligtvis Nepal/Himalaya. Det är en absolut nummer 1.
Men stad jag vill återkomma till är New York. Det är min favorit av alla!

Tyvärr är jag lite för spretig att svara på de enklaste frågorna men ni kanske får någon bild av mig :))
Ha en skön vecka!
Kram Carina
1 kommentar:

Graadskan sa...

Skoj att läsa dina svar!

Ha en riktigt härlig helg!!

Kram Camilla