onsdag 5 oktober 2011

Morris & co me like a lot!
Underbara vackra tapeter från Morris & Co. Här snackar vi genuint vackert hantverk och dessa läckra tapeter går även att dregla över i en katalog hos Colorama. Även om jag går igång på coola fototapeter just nu så vinner dessa mönster mitt hjärta.
För att inte tala om alla modeller i Howard som de visar :)) samt alla vackra pallar med svarvade ben! Jag är inte lite yrkesskadad jag inte!

Idag har jag varit hyperaktiv. Möte klockan 8 i morse och sedan hem för att hinna bokföra klart och en liten nätt order hos IB Laursen för lite påfyllnad av favoriter!

Sedan var det stallet med Mollsan (hästrädd morsa fylld med allergimedicin börjar övergå till hästgillande mamma som inte blir lika täppt och snorig) Kratsade hovar för första gången i mitt liv ! En stor applåd för mig som är en gammal fotbollstjej som knappt varit nära en häst!!

Nu ska jag ut och beställa lite Pappelina mattor samt beställa fler stora klockor!
Tjingeling på er alla!
Kramar Carina


3 kommentarer:

Graadskan sa...

Åh, vilket roligt jobb du verkar ha! Avis!

DU, jag har något inne hos mig till dig!

Kram!

Kajsa, Hemtrevligt i Järvsö sa...

Du vet väl att de finns som tyger oxå i olika kvalitéer!! De är otroligt snygga. De firar 150år och har därför tagit fram extra mycket fint! Välkommen in till mej och dregla liite.........

Helena sa...

Byrån på den översta bilden, vet du var den kommer ifrån? Jag blev helt kär i den! Tack för övrigt för en jättefin blogg!