söndag 8 juli 2012

En värdefull vecka.....
Vi har precis kommit hem från Turkiet närmare bestämt Kusadasi. Vi har haft en fantastisk vecka med mycket sol & värme. Jag har läst hur många böcker som helst och legat som en valross och vilat,vilat,vilat!
Maten i Turkiet är ju helt fantastisk god och det finns allt att välja på! Så all-inclusive är ju inget för oss som vill testa nya restauranger varje kväll.....och vi har mött en massa trevliga människor och Molly har snackat lite danska....med en ny kompis....lite tricky...
Hotellet var mycket enkelt men en underbar personal och personligt bemötande....alltid trevligt!
Molly stod för den mesta shoppingen...jag ska göra ett inlägg om mitt enda inköp! Men jag gjorde så många fina fynd innan jag åkte (det kommer bilder på detta....)
Nu håller jag alla mina tummar att vi får mer än 2 soldagar i juli för vi behöver vår sommar så väl.....blir det regn så får jag slava innne i stugan min sista semestervecka med sista målningen!
Idag har vi kalas för Molly och sen ikväll har hon Halv 8 hos Molly med trerättersmiddag! Mysigt att fira med sina bästisar trots att vi inte får duka ute!
Kram Carina

1 kommentar:

Anna sa...

Välkomna hem! Ja, det är god mat i Turkiet :-) Ni verkar ha haft en härlig vecka. Vad roligt för Molly med halvåtta temat ! Hälsa så gott! Kram Anna