torsdag 9 juni 2011

Baka liten kaka!


I helgen som var så hade vi hur mycket energi som helst både maken och jag! Vi både bakade,syltade och frostade av frysen samt städade och röjde i trädgården samt kärrade in ved och inte nog med detta så var vi social till vänster och höger ;) På onsdagkväll tittade Tette förbi på lite gott vin och ugnsbakad brie med tomat/basilika och torsdagen var vi till Karin & Daniel och käkade hur gott som helst och njöt av deras fantastiska utsikt precis vid den lilla sjön. Mycket vackert för själen och ögat. Fredag kväll kom makens kusin och bästis förbi med deras stora flickor och vi myste med grillat och mer vin ;) och lördagen toppades med ännu mer god mat hos goda vänner som har stuga precis vid älven. Oj,så fint dom bor hela sommaren!
Söndagen så kom Mollys kompisar över för då stod det tältning på dagordning och bjöd föräldrarna på dessa goda kakor. Den ena är en kär favorit "rabarberkaka" och den andra var en vit chokladkaka med smak av citron. Proppmätta och lyckliga att vi hade hunnit så mycket så hade en hel dag till att fixa och dona!
Nu närmar sig sommarlovet med språng!
Imorgon är det studentdax här och då ska grannarnas pojk uppvaktas och Julia får sommarlov men Molly måste vänta till onsdag innan dom slutar!
Nu står John Blund och knackar på min axel!
Kram Carina

Inga kommentarer: