tisdag 14 september 2010

Morgonstund har guld i mun

Näääää, absolut inte ,tycker lilla jag! Jag kliver ogärna upp tidigt för jag är en kvällsmänniska ja,tom. ett nattdjur för att överdriva lite grann :)
!
Men imorgonbitti så ringer väckarklockan på 5 (!!!!) för att hinna med sjukhusbussen som går 6:10. Jag känner redan nu hur trött jag kommer att vara!!
!
När jag anländer till Uppsala så kommer Lena och Thomas från Ib Laursen att möta upp mig för vi ska åka till en mysig butik utanför Uppsala minsann! Det ska bli så himla skojjigt!
Dom är så himla gulliga, tycker jag.
!
Sedan blir det lite god lunch och möte med doktorinnan för att gipsas om och ta lite stygn! Jag hoppas att jag känner mig OK så jag kan gå ner på sta´n och kolla lite.
!
Det dundrar in varor till Kardemumma just nu och mitt i alltihopa ska vi göra om en stor vägg. Det ska målas och tapetseras och det kommer att bli så himla fint!
!
Nä, nu måste jag hoppa i säng och sussa ett par timmar!
Go´natt och sov gott!
Carina

6 kommentarer:

Graadskan sa...

Sov så gott, vännen!
Lycka till imorgon, både hos doktorn och med shoppingen!

Kram Camilla

Anna sa...

Lycka till Carina ! Hoppas att allt går bra med omgipsningen och stygnen. Du måste berätta mer om ditt möte med de från Ib Laursen och den spännande butiken utanför Uppsala !!! Må så gott ! Kram Anna

Tantbruns sa...

Hoppas allt går bra:-)
Kramen A

Sirpa sa...

Hoppas allt gick bra och att du hade roligt också!
Har en skön onsdagkväll!
Kram Sirpa

topdesign.webblogg.se sa...

Hej Carina! Tack för att vi fick "låna" dig några timmar idag. Jättekul tycker vi, synd att vi inte hann med lunch tillsammans.
Hoppas det gick bra på sjukhuset och att du inte har ont nu.
Ha det gott. Kramar Lena och Thomas

Åsa sa...

Hej
Jag googlade på förlänga ben i handleden o hamnade på denna underbara bloggsida...
Jag ska nästa vecka ta ben från höften o förlänga mitt ben i handleden då det har "säckat" ihop efter att jag halkade i feb då jag var på en shopping/kärleksweekend i sthlm med min sambo...istället för en trevlig lörkväll blev det en efm/kväll på södersjukhuset o dra rätt o gipsa handled. Men som sagt nu är det dax för gips igen.
Hoppas din operation gick bra o att du ser ljust på framtiden

Kram Kram// Åsa