lördag 31 januari 2009
















Månadens (årets tråkigaste) sista dag måste avslutas i skön grön stil. Ett stort grattis till Bollnäs och Team Hanna,det är så himla roligt när små orter får uppskattning och får en "plats " på Sveriges karta. I går kväll var vi på GK och käkade himmelsk god mat och varje maträtt är upplagt som ett konstverk och det passar en sann estet :) Denna vecka har vi gått på halvfart,vi har varit riktigt genom förkylda och då är det mesta tråkigt. Men vi har packat upp den snyggaste prylen efter den andra så på sätt har det varit Ok. I fredags hade vi packat det sista av 4 pall och på eftermiddagen kommer vår DHL kille upp och talar om att han har lossat 3 helpall från Danmark - puh,vad ska man säga! Jag lovar att ni ska få se bilder snart. Jag vill bara passa på att tipsa om 2 bloggar som jag nyligen hittat till och som jag gillar , Hemma hos Klara och Tin´s blogg.I morgon kommer min älskade mormor och morfar till oss för att käka söndagsmiddag och jag är så himla lyckligt lottad som har dom i livet och att dom är så pigga trots sin ålder ( 80 år och 82 år )Himmel, vad jag älskar dom!
Ikväll har familjen och jag käkat falska sniglar och ostbricka samt spelat spel (jag älskar att fuska & hitta på nya regler) *fniss*.
Tack för mig och njut av helgen!
Kramar C





15 kommentarer:

Tin sa...

Du är för gullig! :D
Låter väldigt spännande med alla pallar från Danmark. Det är ingen nät butik du har så vi kan shoppa???

Anonym sa...

Hej!!!

Vilka bilder du har, jättefina jag kommer tillbaka till dig.

Kram annica

Bygatan sa...

Ja grönt är en väldigt rofylld men glad färg!
Måste vara lilla julafton när det kommer pallar med varor;-)
Tänker också köpa lite vita lökar i veckan.

Ha en bra vecka, kram Lena

me and alice sa...

Tjingeling!
Slarvmajjan här... Självklart vill jag tipsa er om Florida!! Hade bara glömt av din förra kommentar. Tur att du påminde mig...*fniss*
Nu for inte vi runt så fasligt mycket eftersom vi var hemma hos vår goa vän Jeff!
Men gillar ni shopping och vill se något stort ska ni absolut besöka Sawgrass Mills! Ett enormt köpcentrum. Med ett ännu mer enormt utbud. Vi tillbringade en dag där och hann inte med en tredjedel ens. Sen ska ni absolut åka ner till Key West. Vackrare stränder och hus finns inte. Tar ett tag att köra(ca 30mil från Ft Lauderdale). Naturligtvis ska ni också köra ner i Miami downtown. En häftig känsla, och sen till south beach... Du vet de gamla Miami vice kvarteren. Där ligger även Miami inc (om ni vill tatuera er) *fniss* Skojade bara...
Sen har vi de vanliga turistfällorna med att åka swampboats i träsken. Men det är en häftig och annorlunda känsla och är precis som på film... Det var roligast på vägen ut till träsken att få se alla krokodiler som ligger längs vägarna där i ödemarken. Där ville vi inte få punka eller bensinstopp!!
Undrar du något är det bara att fråga på...
Kommer jag på något mer hör jag av mig igen...
Kram Susanne

me and alice sa...

Jag igen!!
Kom på en till sak!!
Om ni vill gå på Loppis!! Har ni en enormt stor utomhusloppis som heter Swap shop(ft Lauderdale)! Där gjorde jag en hel del roliga fynd... Det är på Söndagarna och en till dag. Kommer inte ihåg vilken dag. Den ligger på en jätte drivein bio. Kan ju också vara kul att testa. Vi såg på Bond!
kram igen...

syster doris sa...

Vad härligt det känns med grönt!!! Det skall jag ha i vårat nya rum!!

Kram Tina

Hem och Lycka sa...

Härliga bilder, visst är det härligt med grönt!

kram

anna of sweden sa...

Grönt ÄR skönt!

Lilla huset på prärien sa...

Åh vad vackra saker! Jag tycker det är så himla snyggt och vårlikt med den där fina gröna färgen! Jasså du har en butik av något slag? Så härligt, jobbigt och roligt! :) Måste vara det allra bästa när alla fina saker anländer!?

Kram Jenny

gamla skolan sa...

Vilka fina fräscha bilder du visar ! Kramar Susanne / den gamla skolan

Designe sa...

Vilka superhärliga gröna bilder! Grönfärgerna påminner om de jag har i mitt kök just nu...måste nog fota lite i köket..blir inspirerad nu! :)
Kram

Sara Mårtensson sa...

Wow vilka härliga gröna, sköna bilder!! Snyggt, snyggt!! Jag bara njuuuuter!

Vilken snäll och söt make du har som ger dig 30 tulpaner!!

Hoppas du har kryat på dig och att du slipper förkylningar.

Började skriva den här kommentaren 20.30 men blev avbruten och under tiden hinner du skriva hos mig ;-)

Tack för de söta orden! Du är allt bra snäll du också!

Ha en fin kväll!

Kram Sara

::fina:: sa...

Hej och tack för din gulliga kommentar hos mig! Jag visste inte att awarden kom från dig från början - vad roligt! Jättehärlig färgglad blogg du har med underbara gröna bilder!
~Josefine

Malin - I min trädgård sa...

Javisst är grönt skönt! Och dessutom en sådan hoppfull vårfärg! Härligt!

Ha en bra dag!

Kram M

mylovelygrandma sa...

Hej! Vad vår pigg man blev när man kika in hos dig:) Kul att du lämnade spår efter dig hos mig! Åh jag gillar också det fina gröna.. hade gärna haft likadana kökshanddukar och dynor som på bilder :) Kram!