söndag 11 januari 2009

Tänk att puder rosa kan väcka såna känslor. En bedårande färg som är söt som socker. Men nu gott folk är det nedräkning på riktigt. I morgon ska jag plocka ner resväskan från vinden och börja packa, så jag slipper stressen. Vi planerar för fullt vart vi ska äta och vad vi ska hinna med , hur vi smartast ska lägga upp våra inköp. Tänk att vi jagar upp oss lika mycket varje mässa och har gjort det ända sedan 1995. Snälla kan man inte få bli lite klokare med åren och lite lugnare kanske! Med tanke på mitt nyårslöfte borde inte jag lägga störst energi på vilken restaurang vi ska besöka utan kanske införskaffa en bra steg räknare. God mat och gott vin är tyvärr en av mina laster i livet förutom choklad , lösviktsgodis , kakor och bakverk samt en hel del shopping , kan det vara nåt mer jag har glömt som är fettbildande , onyttigt samt vansinningt onödigt *fniss*.

Det enda jag vet säkert är att jag är alldeles förälskad i rosa och att alla levarantörer verka ha så mycket fint att visa.PS. När jag var ner och jobbade åt Cult Design så var det jag insisterade på att denna serie från Cult skulle göras i rosa (inte grönt som det var tänkt från början). Jag känner mig extra stolt att dom (speciellt Marita Lord ) lyssnade på mitt förslag.Jag kommer att visa vad T gav dem för förslag och hur resultatet blev. Hon har mycket bra idéer den tjejen som jobbar hos oss :)

Tack för alla fina kommentarer - det värmer i ett blogghjärta.Massor med god natt kramar C

15 kommentarer:

EN INREDOHOLIC sa...

Idag byter jag blogg! Välkommen in till min nya blogg - simplicity och TÄVLA om ett FÅRSKINN!!!

Kram En inredoholic

Sara Mårtensson sa...

Du har något att hämta hos mig :-)

Rosa är så sött!!

Kramen

Lilla huset på prärien sa...

Åh vad kul du ska ha det! Så roligt att åka iväg sådär, särskilt om man har någon att åka med så man kan mysa hela resan tillsammans. Det är ju så himla kul. Jag ville åka men det går bara inte. Har istället lovat mig själv att jag får åka till Formland till hösten istället... hoppas danska kronan har gått ned något då ;)

Kram Jenny

Designe sa...

Hej! Ska du på mässan? Det ska jag med! Skoj! :) Har du monter alltså och ställer ut lr? Härligt med rosa, jag faller oxå för den färgen! ..och för mat och godis precis som du! :) Kram

Designe sa...

Hej, hej! Jajamensan..första gången på mässan..har inte haft förmånen att följa med tidigare, får följa med en kompis!:)Jobbar inte i branschen tyvärr...
Det ska bli himla trevligt i alla fall! Kram

Anonym sa...

Förlåt mig!!! Självklart ska vi ta en fika! :-) Jag kommer vara där på torsdagen, så slå mig en signal!
070-1506354
Vi syns imorrn! ;-) Kram!

Bygatan sa...

Hej och kul att du besökte mig! Ligger din Butik i hälsingland? Hudik eller ljusdal? Hr nog hört talas om den. Jag har jobba tupp i hälsingland förut och tycks känna igen namnet.
Ja rosa är en underbar färg!!
Kram Lena

Bygatan sa...

Haha! Så fel det kan bli, hr och tupp!! Har och uppe ska det naturligtvis vara, dags att lägga sig tror jag...

Kram igen

Sara Mårtensson sa...

Jo det är kul med systemkameran men klurigt också.. ;-) Är så avis på dig och vart du får vara just nu! Hoppas du har skoj!

Kram Sara

Marie sa...

Hej!

Tack för din supergulliga kommentar, blev så glad!

Visst ska det bli kul med Formex, jag ska dit på lördagen!

Ha en trevlig helg!
Kram Marie

♥ Fyra årstider sa...

rosa är mycket bättre än grönt..bra beslut.
Kram Lotta

Lilla huset på prärien sa...

Tack söta du!! Vad glad jag blev för din kommentar :) Åhh hur var det på Formex? Jag är såå nyfiken. Berätta, berätta! Tog du några roliga bilder?? :)

Största kramen J

Brunkullan sa...

Hihi..jag såg nog dig..eller någon av dina kollegor på Formex. Såg två tjejer med skylt med Kardemumma på, men då jag bara smygläst lite här, och inte kommenterat, så vågade jag inte hälsa..;)

Hoppas du fick köpt det du ville!

Susanne

Anonym sa...

Halloj!! Sent om sider vill jag tacka för en trevlig pratstund på mässan! Jättekul att träffas! Ha det bäst, kram Anna!

Tin sa...

Ska bli spännande att se vad T hade föreslagit. Vad roligt att du jobbar åt cult design, det låter spännande! :D