fredag 12 december 2008



Tack alla snälla som är in och lämnar gulliga kommentarer. Jag önskar att jag kunde hitta nån snäll själ som skulle vilja bli min blogg mentor i denna nya värld som jag kan så lite om!

Jag blir så "impad" av alla duktiga och inspirerande tjejjer där ute som delar med sig så generöst av vackra bilder på allt de gör och fixar med . Ni är fantastiska tycker jag!



Jag måste ha världens roligaste jobb. Tänk att få jobba med julglada kunder som vill handla snygga saker och vacker inredning till nära och kära. Den här tiden är antiklimax för mig som jobbar i och med Kardemumma varje dag hela året.


Vi har hunnit möblera om på etaget, både möbler och hängt om på väggarna eftersom vi har fått nya varor. Idag kom Tivoli radio, både Model One och Pal , snygga som attan. Jag hade en kund som hade beställt 3 stycken svarta Pal till sina barn(vuxna , så klart) , man kan bara sucka av avund att ha en sån medveten mamma!


Jag har beställt is konvaljer av T som är i Sundsvall och julhandlar idag , så nu längtar jag tills jag får plantera dom i snygga silverlyktor som vi har i butiken. Det stora silver fatet på fot är från Lisbeth Dahl som jag har dekorerat med ädelgran , olika lyktor och ljus. Imorgon är det dags att byta ut lite andra lökar också så allt känns fräscht till jul och 4:e advent . Jag känner mig lite orolig över mina amaryllis som har bestämt sig för att blomma lite tidigare än vad jag vill-är inte det lite typiskt.


M har åkt till sin moster och sina kusiner för hon längtade så mycket efter dom.

Igår hade hon sin "bästaste dag" , hon skulle gå först i Luciatåget , tända ett ljus och hämta ut en vinst från skolbiblioteket som hon hade vunnit.

Lucia är ju något alldeles extra när man har små barn och får lyssna på underbara julsånger och tjejjer som kliar sig i huvudet för att glittret kliar och smågrabbar som sjunger för kung och fosterland och rättar till sina strutar och tittar upp i taket och funderar på helt andra saker :)

M har en helt underbar lärare i musik detta år-hur kul som helst! Dom har haft 2 stora musikshower i höst redan och på söndag är det dags för showkids(dans) som dom har övat på hela hösten. Det ska bli spännande att få se!

Nu måste jag gå och sussa så jag orkar hjälpa mina kunder med bra julklappstips!

Jag hoppas att jag hinner besöka lite bloggar nästa vecka eftersom denna vecka har varit fylld med jobb och planering!

Kram C

10 kommentarer:

Anonym sa...

Halloj där!! Hoppas du har haft en härlig lucia och ha en underbar 3 de advent! Kram!!

Anonym sa...

hejhej :) hoppas du har en härlig tredje advent :) jag sitter här och njuter av doftljus och adventsljusstaken!! duken älskar jag, den var verkligen värd priset och gjorde så mycket för myset i köket :)

stor kram sara

Lilla huset på prärien sa...

Men hej! Vad kul att du kommenterade inne hos mig så att jag hittade hit till dig! Så fint du har det. Jag tycker att du gör ett alldeles utmärkt arbete med din blogg :)

Ha en riktigt skön söndag!

Kram Jenny

Kathys Home sa...

Du verkar ha fullt upp du i butiken, så kul :-) Själv sitter jag på kontor, inte det minsta inspirerande...hahahaha..men men vad göra. Skulle gärna jobba med något som gav mig lite utlopp för min kreativitet...tjingeling kat

Marie//Tekla Maräng sa...

vad glad jag blir för kommentarer, tack. Hoppas din Lucia och 3:e advent har varit bra.
Skönt att du trivs med det jobb.
Mina amaryllis blommor tyvärr också för fullt just nu.Kram

Helene på Rörvik sa...

Det låter som du har jätteroligt, med alla julhandlande kunder. Gillar också de snygga radio från Audio Tivoli Ha en fin 4 e advent!
Kram Helene

Vit Gladiolus sa...

Sååå jätte, jätte fina bilder!! Trevlig fjärde advent!!
Kraaaam

Sara Mårtensson sa...

Hej!

Så fint du gjort på silverfatet! :-)

Tycker som Jenny att du gör ett utmärkt arbete med din blogg men är det något du funderar över så är det bara att fråga. Inte för att jag är något proffs men lite kan jag :-)

Hoppas ni har en härlig helg!

Kram Sara

Anonym sa...

Ha en riktigt härlig God Jul!! Kramar från Anna

julia steggo sa...

vilken fin blogg du har! :)
kramkram./julia