lördag 6 december 2008







Idag har vi haft en underbar eftermiddag med våra vänner. S och jag bjöd på glögg och tilltugg sedan fortsatte vi med lite småvarmt och avslutade med en julkaka med smak av pepparkaka och cheesecakefrosting garnerad med rött prick och stjärnströssel. Hur juligt som helst och gott så klart,receptet hittade jag i förra Lantlivs nummer. Absolut värt att baka och bjuda på!
Marchallerna var tända, eldkorgen stod och brann mysigt och våra utelyktor var tända när vännerna kom och inte nog med detta så snöade det lite grann också som vi ville!
Jag visar lite bilder på några favoriter . Den långa smala tomten från Cult bor hemma hos oss nu.
Den vita snöflinge lyktan är en klar favvo just nu-den lyser hur fint som helst- de vita lyktorna är placerade i mitt i fönster bredvid vita elflugan och mina vita krukor med amaryllis i .
Jag hopppas att jag kan visa bilder på mitt fönster snart-bilderna ligger nämligen på dotterns dator och väntar på att bli överförda!
Vill bara passa på att tipsa om det enklaste och godaste julgodiset just nu , hemmagjord trillingnöt :)
Rosta hasselnötter och gnugga av skalet på dessa i en handduk, smält Marabou mjölkchoklad och häll i nötterna i chokladen och fiska upp dom 3 och 3 lägg dom på en bakplåtspapper och ställ kallt! Sedan är det bara äta och njuta-mumsigt!
Tack än en gång för alla snälla gulliga kommentarer speciellt Styling a la Anna som har lagt in mig på sin favorit blogglista -tack,tack jag blev så glad-nybörjare som man är!
Jag ska lära mig detta snart så jag kan lista mina favoriter också!
Gonatt och sov gott!
Kramar C



6 kommentarer:

Designe sa...

Jag gillar oxå rött och vitt...finns lite av det i mitt kök!:) Såå fina bilder från din butik!..får man fråga var den ligger?
Tygerna från Linum är verkligen underbara..jag är helt kär i de där två du har i din hissgardin!
Kram :)

Jeanette Hornbeck sa...

Trodde jag hade svarat här men det var visst hos mig, virrig...
kopierar:

Ja, varenda kommentar värmer verkligen och så är det ju så kul att hitta nya bloggar.

Jag längtar inte riktigt till våren än, eller jo, men mest för att jag ska ha semester:-D

kramkram Jea

Anonym sa...

julgrisljusstaken var supergullig!

Anonym sa...

ååh vilket härligt skyltfönster ni har, riktigt juligt :) ser ut att ha så mycket fint :)

jag kastade knäcken förresten, fick INTE ut dem!! så nu har jag gjort 2 nya satser, i ischokladformar, och nu får jag ut dem... jippi!!

stor kram sara

Kathys Home sa...

Hej igen, tack för tipset om kakan. Den skall jag nog försöka mig på :-) Vilket fint fönster så fina saker, blir jättesugen på det julröda när jag ser allt vackert..Ha det gott...ps jag berättar om det blev bra sen..hahaha..med baket förstås//kram kat

Tidsmästarinnan sa...

hej hej,
vilken frestare du är, kardemummakaffe... mums säger jag bara!!!

Du har något litet att hämta inne hos mig!
kram
Susanne