måndag 17 november 2008


Visst känns det lite overkligt att det snart är första advent ! Vi har sån mysig julstämning i butiken just nu. Båda stor granarna är klädda. Det var så kul i fredags när T höll på klä den röda granen så ser vi en liten tjej i 3-årsåldern komma springande mot skyltfönstret och omfamna granen på utsidan av fönstret och utbrista JUL-Nu är det jul ! Vi kunde i alla fall glädja nån liten varelse med julstämning.

5 kommentarer:

♥ Fyra årstider sa...

Jag har jobbat med inreding i 10 år...saknar det mycket nu till jul.
Kram Lotta

Malin sa...

Hej!
Du verkar ha en jättefin butik! Vad avundsjuk jag blir att ni ska åka till Florida =)
Exakt vart ska ni nånstans i Flordia? Min sambo kan säkert ge nåt tips. När vi var där så levde vi ett väldigt amerikanskt liv så att säga inte så mycke "turistigt" och det tyckte jag om. Men min sambo har ju varit där mycket mycket mera än mig =)
Kram Malin

an angel at my table sa...

Välkommen till bloggvärlden som bloggare. Tack för dina gulliga ord på min sida.

Mari

Unknown sa...

Summan av kardemumman är att det var alldles underbart!! =) Måste nog dit snart igen för att njuta å supa in atmosfären!!! =)

Mysig sida du har!! Ha en underbar vecka!! kramar Malin

Anonym sa...

h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片