söndag 21 april 2013

Köksdrömmar.....Nu planeras det för fullt i min skalle! Kök som känns som ett jätteprojekt och allt man ska tänka på...
Dessutom alla vackra kök som finns att välja på! Jag vet vilket golv vi ska ha och vilka bänkskivor ( tror jag...) och jag vill så gärna ha två ugnar! Det tycker jag verkar vara smart.
Idag tycker jag själv att det har varit en sån där dag med "flow" i. Du vet när man klappar sig på axeln och tycker Fy fasiken vad duktig jag har varit idag! Vi har hunnit massor och helgen som helhet, har varit hur mysig som helst med trevlig middag i goda vänners sällskap och lördagskväll med myskalas, (sötaste Mira fyllde år) hos min lilla syster som har sådan åldersnoja över att fylla 40 ( jag lyssnar och fnissar lite lätt) Jag säger att så fort du passerat 40 är förfallet ett faktum och dags för ättestupan, men där har vi inte samma humor än :) Jäklar vad känsligt det är....
I morgon är det min pappas födelsedag som skulle ha fyllt 75 år och det firar vi lite extra ! Vi saknar honom massor fastän det har gått 14 år!
Kom ihåg att födelsedagar ska man vara rädd om och vara glad att man får fira! Livet är en gåva och det hyllar vi genom att få fira våra födelsedagar med nära & kära!
Nu njuter vi av våren och en ny vecka!
Tjingeling

Inga kommentarer: