måndag 24 september 2012

Vemodig känsla......Den här helgen blev det höst på riktigt! Faktiskt riktigt vemodigt.....att  förstå vi måste vänta tills nästa sommar för att få vara på vårt smultronställe! Det är länge sedan jag uppdaterade vad vi har gjort där!
Nu är den nya lilla söta gjutjärnskaminen på plats äntligen och nytt klinker och som ni ser så är det mesta vitt!
Jag är ledsen att före-bilden är av så dålig kvalité men man kan få en bild hur brunt och dovligt det var där inne. Prylarna finns aningen på någon loppis eller på tippen :)) Jag har sparat ett par prylar som jag ska visa senare....
Helgen har varit helt underbar annars! I fredags kom den underbart söta & gulliga Lina på Janssons bröd och överraskade mig med en stor påse nybakta Kardemumma bullar för hon tyckte att jag pratade så gott om dom & de fick en massa gratis reklam!! Gissa om jag blev glad!
Fredagkväll åkte vi upp till stugan för att senare på lördag få sällskap av mina barndomsvänner med barn.
Vi mumsade i oss langos & surrade och drack en massa gott rödvin in på småtimmarna.....barnen lekte och hade hur mysigt som helst! Eftersom gäst-stugan inte är klar än så var vi 8 stycken som samsades & sov i den stora stugan.... mysigt som attan! Anna hade gjort en ljuvlig äppelkaka som var lika vacker som god!
Söndag till lunch bjöd Birgitta och hennes barn på amerikanska pancakes med lönnsirap! Hur mumsigt som helst och det här kommer att bli vår nya tradition att umgås under en hel helg på hösten!
Till middag lyxade vi till oss en god köttbit med bea samt färsk tomatsalsa och vitlöksfrästa champinjoner.
Japp, en hel rapport blev det denna gång!
Nu längtar jag ner och få jobba....packade upp nya färger på marockanska porslinet. Vad sägs om mandarin/latte/grått.......så himla snyggt nu löven faller och man vill ha mysiga färger kring sig!
Kram Carina

1 kommentar:

Kajsa sa...

men varför då!!? Vi är där året runt...... Kram