söndag 4 mars 2012

Lycklig stugägare!


Här kommer en liten rapport från en lycklig stug ägare. Kunde inte ha varit vackrare än i morse- vilken utsikt att vakna till. Solen gnistrar i snön och sjön ett stenkast från fönstret. Igår eftermidddag packade vi lite lätt (!), kommer aldrig att hända men man kan ju önska ....lätt packning....never ever.... men hur som helst efter stängning stack vi till stugan (tack banken att vi får låna :)) så vi kan kalla oss stugägare!) Hur vackert som helst....och redan vid halv åtta så började vi känna oss trötta men vi kollade på film och grillade hamburgare ute så det blev i säng senare än vad vi trodde. Tyst och lugnt är det vid stugan så man vilar så skönt. Det är en lisa för själen verkligen......och vi har redan börjat göra planer vad som ska fixas och målas. Synd bara att Julia firar sitt sportlov i Italien så hon inte kunde sova premiärnatten i stugan men det kommer fler tillfällen och jag är övertygad att hon njuter av italiensk god mat och trevligt sällskap där i Cervinia med familjen Peges och Selibergs!
På återseende riktigt snart!
Kramar Carina

7 kommentarer:

Kajsa sa...

Grattis!! Det var verkligen härligt där i helgen. Hoppas att ni ska trivas!!
Från "Grannarna"!

Jenny sa...

Såååå vackert!! Riktigt härligt antar jag ;)
Kram Jenny

Anna sa...

Jisses, vad vackert!!! Vilken utsikt! Det verkar helt underbart! Grattis!
Vart ligger den? Kram Anna

Anonym sa...

Hej och Välkommen till Huskasnäs fran Karl och Waltraud ,vi bor i Torpet tvärs över,kanske vi ses i April --May när vi kommer.
Mvh Karl och Waltraud.

Tidsmästarinnan sa...

Grattis, vad roligt! Å, du måste visa mer bilder snälla du :)
Kram kram stugägarn!
från
Susanne

NeMa Design sa...

Grattis.
Förstår att det snurrar i skallen med alla ideer som man vill förverkliga. Är säker på att det kommer bli toppen mysigt.
Hoppas att ni kommer få många sköna stunder tillsamman i Eran fina stuga.
Kram
Nema syrrorna

Anonym sa...

Vilken toppenstuga!
Jag förstår verkligen er lyckokänsla. Må ni få många sköna vistelser där. Hälsa S.
Hälsningar
Gudrun L (sporadisk bloggläsare)