lördag 9 april 2011

Ikväll ska det röstas!


-

Gomorron underbara människor! Jag hoppas att ni har sovit riktigt gott trots stormväder!

Igår kväll bjöd vi hem vår gammelfarmor även kallad "hammahamma" ett namn hon fick när Julia var liten och som sedan togs över av Molly ;))

-

Igår kom den snyggaste vårjackan hem till mig och den blev invigd redan vid lunchtid ;) Ikväll kommer vi att sitta fastnaglade vid Tv:n när Körslaget sätter igång kl 20:00

Det känns lite märkligt att inte vara med i Studion men de kommande lördagarna kommer vi att åka ner så vi behöver vara hemma och landa denna helg.

-

Jag vet att det händer spännande saker nästa lördag så rösta lite extra denna lördag så de blir kvar. Jag lovar det kommer att vara värt det och inte minst för att få kunna kolla in den snyggaste körledaren ett tag till!!

En kul sak är att Team Andreas kommer att sjunga på Lisas och Andreas bröllop i sommar när de gifter sig i Järvsö. (vem skulle inte kunna sjunga en trudelutt bara för att få mingla runt på bröllopet!!)

-

Nu gott folk ska jag fixa mig för att sedan jobba på Kardemumma. Vi kanske ses idag!

Kolla gärna i Andreas blogg. Han skriver så himla trevligt om hur mycket han älskar sin kör och alla vi i Hälsingland som röstar med vårt hjärta! Det finns en söt bild Julia i bloggen också!

Jag är så himla stolt över alla ni som röstar för vårat Team Andreas och säger snälla peppande saker om kören. Jag berättar det hela tiden för Julia som i sin tur berättar för hela kören.

Så ikväll sträcker vi på oss i TVsoffan och är stolta som tuppar när vårt Team Andreas sjungger och då röstar vi dubbelt så mycket mot vad vi brukar göra ;)))) Stort tack i förväg!

Kramar i massor!

Carina

3 kommentarer:

Lobben sa...

Lycka till för Julia och Gänget.

a piece of happiness sa...

Men Grattis får jag väl säga som har en dotter i det bästa teamet.
Tycker i och för sig att sjunger underbart men ett stort plus att man kan vila ögonen på honom också ;)
hi hi

LiseLotte

a piece of happiness sa...

Ser att jag skriver slarvigt. Blev väl nervös när jag skulle skriva om Andreas. "att HAN sjunger underbart" ska det stå.

Nog om det. Har du ingen online butik? Jag blev så sugen och titta på alla fina saker.

LiseLotte