fredag 27 augusti 2010

Paus mellan inköpen!

En av våra leverantörer valde att visa sitt sortiment på Rica Talk hotels takvåning/penthouse.
Det bjöds på god lunch och som vanligt fick man en trevlig "goodiepåse" med sig hem. Den gåvan kommer jag att lotta ut här på bloggen under nästa månad!
!
Av bilden att döma så verkar jag och maken ha en djup diskussion om inköp eller vad tror ni?!
Vi är inte alltid så bortskämda med sådana här luncher under mässan. Bruka design bjuder också alltid på god härlig lunch.
På Kardemumma pågår slutrean på sommarprylar. Vi har 50% på alla sommarprylar samt en hel del Marimekko och Cult. På lördagen är det sista dagen för rean!
!
Sedan fortsätter vi att packa upp varor från Ib Laursen, Pb home och Mr Plant samt Lisbeth Dahl. Man kan säga att vi har det vi gör i butiken just nu. Till veckan blir det röj och städning för att göra höstfint i butiken. Lena och Tette kommer att fixa och göra tiptop så ni blir mer köpsugna än vanligt :)
!
Nu när det har varit sådant här ruskväder vill man ju bara slänga ut allt och göra höstfint och tända massor med lyktor, plantera nya blommor och hänga upp nya gardiner i nypustade fönster! Hösten är så himla mysig, tycker jag! För då är det inte så himla många måsten utan det är tid för att "boa in sig".
!
Ha en skön torsdag!
Kram Carina

2 kommentarer:

Anna Isidorsson sa...

Hejsan ! Det är så sant att man vill bona in sig såhär på hösten och det känns mer lugnt och skönt...Idag ska jag bona inne hos S med alla rosa saker jag inhandlade hos dig igår ! KUL ! Kram Anna

♥ Nina ♥ sa...

Tänkte bara skicka en liten kommentar med bild på vad jag hittade på med ett av &-tecknen jag köpte hos er idag =)

http://snostjarna.blogg.se/2010/august/nina-stefan-jordan.html