fredag 23 oktober 2009

Favoriter på Kardemumma!Jag fortsätter att visa mina personliga favoriter på Kardemumma just nu. Vi har sålt sjalar i massor just nu och det kanske beror på att jag älskar dessa underbara sjalar själv. Idag har vi haft en crazy dag på butiken. Vid stängning så hade det landat 5 pallar med varor!! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.....
Vi ska pynta och göra jul på butiken under all helgona helgen och då ska allt vara prismärkt och klart så vi kan packa upp och skylta fram. Det finns ett ord som passar bra just nu PANIK!!!
Ikväll har vi ätit japansk mat med svärföräldrarna samt smaskat i oss bandy bakelser. (Vi bor ju en bandygalen kommun) Goda var dom iaf , grädden var smaksatt med passionfrukt.
Nä, nu ska jag umgås med familjen och pussa på maken som tycker jag är dötrist som bloggar hela tiden.
I dag visade jag och maken vår stora innerliga uppskattning till vår klippa T som har stått vid rodret på butiken när jag har varit frånvarande. Hon var söt som en socker topp i sin Odd Molly klänning. Jag hoppas att hon känner hur glad vi är i henne! Nu ska vi försöka ge lika mycket av oss på butiken i höst som T har gjort hittills. Vi kan bara säga Jättemycket Tack Underbara Du!
Ha en underbar helg!
Kramar C
5 kommentarer:

Tin sa...

Härliga bilder!
Låter spännande med 5 pallar rykande färska varor!Lyckos er som får omge er med allt fint! :D Kram Tin

Stjärnor & Champagne sa...

5 pallar hujeda mig...Men roligt samtidigt kan jag tänka mig. Jag gillar OM, kanske inte höstkollektionen lika mycket som vårkollektionen, lite för flummigt för mig. Vad fin du är i koftan...

Kram Anne

Jenny sa...

Hej C!
Oj 5 pallar med grejer, hihi!

Jättesnygga saker du visar är så sugen på den där fina klockan från Vintage by Fé! Sjalen på bilden har jag precis köpt, underbar:)

Ser att du oxå gillar Odd Molly, den är så snygg i rött koftan du visar i det förra inlägget!

Ha en skön söndag!

Kram Jenny

marianaskeramik sa...

ta ett djupt andetag och sen jobba som f-n

hihi
ha de gott och ta ett glas vin nån kväll så går det nog bra
marianaskeramik

Tidsmästarinnan sa...

Nää, nu blir man alldeles hagalen och inspirerad när du visar så fina bilder med vackra ting...
Grattis till en gipsfri tjej! Härligt!
stor kram
Susanne