onsdag 16 september 2009

Inspirationskväll på Kardemumma


Vi har haft besök av Marita Lord från Cult Design. Hon är delägare och formgivare på Cult design. Innan Cult Design så arbetade Marita med att rita mönster åt Boråstapeter samt uppdrag åt IKEA. Det var en spännande kväll där vi hade bjudit in våra Klubbkunder. Vi bjöd på snittar och bubbel och fick höra spännande saker om en formgivares vardag från idé till färdig produkt!
Cult design är ett väldigt roligt och proffsigt företag att arbeta med. Vi har också var med nere i Göteborg och tyckt till om kommande kollektioner. Det var mycket spännande att få vara med och påverka. Dom har sitt showroom i ett gammalt industriområde med hur vackra lokaler som helst.
Vi har fått tokmycket leveranser och har dessutom slängt om i hela butiken. Våra snälla kunder tycker att vi har fått till det superbra och att allt som har kommit hem är hur fint som helst!
Ni är för gulliga alla snälla rara kunder! Vad skulle vi göra utan er.... Jag hoppas att ni hade en trevlig kväll!
Jag måste bara få länka till cultdesigns blogg där dom har gjort ett inlägg om oss och visar våran snygga (helsida) annons . Ett stort tack till både Marita och Cattis för att ni kom till oss och ett jätte TACK till mina gulliga tjejjer på butiken som alltid gör ett fantastiskt jobb.
Idag känner jag mig mycket piggare och gladare....
Kramar i mängder C

2 kommentarer:

marianaskeramik sa...

vilken härlig kväll ni verkar ha haft! kul med föreläsning fast lite light...hihi
ha de gott
marianaskeramik

Hanna sa...

Hej C!
Och Grattis!! Det blev du som vann skylten hos mig ;)
Maila mig din adress så skickar jag den till dig.
h.hjort@telia.com

Ha d gott!
Kram Hanna