tisdag 26 juni 2012

Mingel hos Under samma tak!


Ja,veckorna går i rasande fart. Jag har precis påbörjat min semester.....med sedvanligt svensk sommar väder! Jag blir så trött på denna kyla och gråmulna väderlek. Vi behöver värme och sol för att stå ut med de mörka årstiderna. Jag tar med mig familjen till Turkiet på torsdag och vet att jag får sol på kroppen minst 1 vecka :))
Midsommaren uppe vid stugan var jättemysigt. Alla sommarstugeägare samlas kring lekar, fotbollsturnering mmm... Maken spelade också fotboll...(tyvärr) och ramlade så illa att nyckelben samt axel hoppade ur led och det slets sönder. Vila och träning står på schema :((( tur att det inte var värre iaf. Men vi har så mycket roligt att pyssla med i stugan som kommer att ta längre tid!
Jag och Julia & Victor samt min söta Anna målade järnet i lillstugan. Andra svängen målad och nu har jag även bredspacklat och täckt igen alla skavanker! Nu är det bara tredje lagret samt golv som ska målas!
Det kommer att bli superfint....vi har kastat ut det gamla köket och det kommer att ersättas med ett sommarkök!
Nu ska våningsängen beställas!

Bilderna jag visar är från det mysiga minglet Under samma tak i Järvsö där Madelene Lodin säljer sina vackra silversmycken. Jag är helt kär i det vackra "tittskåps smycket". Så himla vackert!
Malin och Lars Näsman säljer vackert marockanskt kakel som är to die for!
Det var en jättevacker kväll och vi minglade flitigt!
Kramar på er!
Carina

1 kommentar:

Kajsa sa...

Hoppas han blir frisk snabbt! Vilken jätteotur! Hoppas ni får en härlig resa!
Kram