måndag 14 november 2011

Nu åker vi till London!Imorgon bitti så sticker jag och min lilla familj till London. Vi ska kolla in alla sevärdheter samt njuta av storstadspuls och julshopping! Det ska bli härligt att vara i London nu när kronan är så stark och pundet är "billigt".
Helgen har jag varit helledig men varit så grymt trött. Jag tror det är en kombination av mörker och för mycket jobb i butiken.
Vi firade min morfar som fyllde 85 år med en god middag på Restaurang Storgatan 49 och sedan blev det kaffe & tårta hemma hos mormor & morfar. Det var hur mysigt som helst....sedan somnade jag som en klubbad säl.....mycket mätt och belåten.
Söndagen var vi på Giganten. Molly hade innebandy turnering hela dagen och vi firade " vår pappa" med god middag och paket på kvällen.
Idag är det en hektisk dag när allt ska ske. Annonser ska vara klara, väskorna packade, extra ridlektion samt i säng i Ok tid eftersom tåget till Arlanda går 05:38!!! Bläh, för att kliva upp så tidigt!!
Ska genast rapportera från London vad som hände och gjordes!!
Ha en skön vecka!
Kram Carina

3 kommentarer:

Jenny sa...

Åh, ha det så himla trevligt, jag var där i somras och det var jättemysigt och fint!
Kram Jenny

Anna sa...

Vill bara skriva och önska er en underbar resa med mycket god familjetid med god mat, musik, shopping, afternoontea och framförallt en fantastisk uppvärmning av julkänslan i storstaden London! Kram till er!

hemma hos lilla mej sa...

Ååå vad mysigt .Ha det så gott i London.Kram Rita ♥