onsdag 26 augusti 2009

Höstmässa 2009


Jag är snart på väg ner på Formex och det känns helt overkligt för jag har ju nyss varit iväg och handlat hur mycket fint som helst. Det ska bli fantastiskt roligt och speciellt nu när det är höst och vi handlar in för den roligaste tiden på året. Jag är en genuin höstälskare , man får ligga i soffan och kolla på film. Tända ljus i massor och hasa fram i mysiga stickade tossor. Ha stickade koftor och vira in sig i härliga sjalar och äta praliner i massor (bikini 2010 känns sååå långt borta). Jag skulle ju berätta om möten med nya människor och jag har just hittat 2 underbara norrländskor som har hjärtan av guld och är hur generösa och skojjiga som helst. Via bloggen fick jag möjlighet att hänga på Anna på Handplockat och Lotta på Västbacken till Danmark fastän vi aldrig träffats förut och inte känner varandra. Vi fann varandra helt och hållet och det var hur kul som helst. Anna och Lotta det gör jag gärna om :) Ni är helt underbara ,tycker jag. Tack för att jag fick följa med er!
Nä,gott folk nu måste jag packa klart och ta en sista sväng ner till butiken och bocka av det sista så att allt kommer med.
Ha en skön helg och gör många bra inköp alla ni som ska besöka Formex!
Kramar C

6 kommentarer:

Sara Mårtensson sa...

Lyckos dig som får fara på Formex! :-) Kan tänka mig att det finns mycket fint där.
Hösten tycker jag också om, mys med ljus och varma sköna kläder :-)
Ha så skoj nu!!
Kram Sara

Hanna sa...

Ja, formex-mässan skulle man inte tacka nej till :)
Så mycket fina bilder du visar!!

Måste bara komma o titta till din butik nångång, när jag e där i hälsingeskogarna :)

Ha d gott!
Kram Hanna

Västbacken sa...

Tack själv. Det var en berikande resa på många sätt och jag hade jättetrevligt. Kanske blir det en tradition.

Kram

Lotta

marianaskeramik sa...

hoppas att du hade en bra dag på formex! måste ta och masa mig dit någon gång, hoppas till våren
ha de gott
marianaskeramik

Stjärnor & Champagne sa...

Det är fantastiskt vilka människor man lär känna via bloggarna. Vad kul med Formex, verkar som en stor del av bloggare har varit där hihi...Brrrr jag gillar inte hösten, är vår människa.

Kramkram Anne

Västbacken sa...

Jo jag hittade lite barnboxar och en massa godis till butiken. Men det mesta hade jag ju redan handlat i Danmark kändes det som. Jag och syrran hade ändå en mysig helg i Stockholm.

Kram