måndag 29 juni 2009

Sommar och solVart tog tiden vägen? Jag trodde att jag skulle hinna göra massor med inlägg nu när det var sommar och speciellt under min semestervecka. Ingen bloggning utan bara massor med sol och härliga bad. Svensk sommar när den är som bäst...
.
Här har livet snurrat på i 180 knyck efter examen och midsommar. Som ni kanske vet så bor jag i underbara Hälsingland och väldigt nära Järvsö så innan midsommar var barnen och jag fikade hos Lill Babs "caffär", ett dömysigt fik med vacker omgivning och vem var inte där och jobbade, jo Barbro själv men inte i caffären utan med sin nya utställning och sedan var hon in på Kardemumma dagen efter och shoppade . Här bor man i Lill Babs land och inte i Foppaland.
.
Midsommar var super mysigt uppe i Huskasnäs, vi var 36 personer som åt, dansade och sjöng och klappade ihjäl mygg och knott (för varmt var det inte!)
Veckan efter var ju min enda semestervecka och vilken tur jag hade med vädret (första gången på 5-6 år). Jag och familjen har njutit varje sekund men idag kändes det helt OK att gå och jobba.
.
Jag vet att T och L har slitit hela veckan och dom är värd sin dyrbara semester i kubik! Om ni läser detta NJUT och HA KUL!
.
Själv har jag lyckats hitta igen min amerikanska familj som jag bodde hos ett år (på stenåldern)tack vare facebook. Så mycket kul att läsa varje gång jag får mail från Amy. Jag hoppas att vi kan träffas snart nog helst dock i Californien (gratis boende ;).
Jag har faktiskt inte varit tillbaka en enda gång på 25 år!!! (hjälp vad jag låter gammal!)
.
Denna gång visar jag bilder på knalliga sommar färger från Rice och Kardemumma.
Jag kommer snart åter med mer bilder denna vecka från butiken.
Vi har redan fått kataloger från Green Gate och Rice och det ser mycket fint ut till hösten!
.
På fredag så ska jag kolla på Sofia Karlsson och njuta av denna underbara skönsjungande människa i en fantastisk miljö på Torön i Järvsö.
Men jag återkommer innan dess med ett nytt inlägg.....
.
Håll i hatten för här går det undan i sommartid!
Kramar C

3 kommentarer:

Annas Lycka sa...

Men så härlig butik...Underbar!! Ha det riktigt gott.Kram Anna

Titti underkalas-eken sa...

Vilken tur du haft med vädret på sin semestervecka! Men ska du bara ha en vecka? Roligt med din amerikanska"familj", facebook är ju fantastiskt på så vis! :D

Bilderna var ju underbara, på något kosntigt vis blir jag väldigt godissugen när jag ser alla läckra färger!
Kram Titti
Du missar väl inte tävlingen hos mig?

Ingrid sa...

Vilka läskande somriga bilder, verkligen tuttifrutti känsla och sommar :0)

~Livet i byn