måndag 6 april 2009


Påsken kommer med raska steg och våren också. Idag köpte jag mina första penséer , vita blev det tillsammans med tet á tet ( stavningen på dessa lämnar jag till någon annan :),men söta är dom ). Det var så befriande att få slänga det fula som satt i krukorna.
Jag inhandlade lite smått å gott till påsken idag, en bunt körsbärskvistar, lite silverägg att hänga samt ett stort silverägg som vi aldrig fick till butiken.
Jag hoppas att jag hinner visa dom underbara sakerna.
Helgen blev så bra som vi hade planerat, målningen blev klar, tidningsställ blev uppskruvade och det vita skåpet fick nya glasskivor, lampkronan fick ny färg och jag städade som ett litet troll. Tack gode Gud att Rent hus inte kom på besök innan städningen. Jag förstår inte om jag är expert på att fuskstäda under hela vintern!
Det gick bra för J att sjunga ,både på non stop singing samt konserten.
Jag sålde lotter som bara den, för musikskolan , så dom kommer iväg på lite resor och läger!
J kommer troligen att byta sångpedagog nu till hösten eftersom hon ska läsa i Bollnäs , då blir det en manlig sångpedagog, så det kan nog bli spännande, lite andra låtval och musikstilar.
På Kardemumma är det full fart, T håller på att göra ett underbart vårfönster, vi fick en sån snygg vikvägg med spröjsade fönster från PB home och andra små vita möbler förutom allt annat fint som bara har rasat in i butiken. Det har varit in så mycket roliga kunder de sista dagarna som bara "unnar sig själv". Jag älskar människor som njuter och shoppar och unnar sig själv för vad vore livet utan guldkant. Nu menar jag inte bara materiellt utan även att fånga dagen och göra underbara saker för själen och njuta av tillvaron. Vi har ju så många veckor som bara består av måndag / fredag annars ! Man måste stanna upp och se att det är livet som vi befinner oss mitt i och ta tillvara alla små guldkorn.
PS: Lägg märke till de pastell färgade MM´s som ligger i skålen (inhandlades i Florida, påsken till ära ja, även till min godistarm), jag visar även en underbar body butter Fresh Milk som fick följa med hem samt en del av KA prylarna i pastell rosa som kostade en bråkdel av priset härhemma :)
PS 2 Tack snälla gulliga J för alla gulliga ideér som du kommer med hela tiden till min blogg !!!
Ha en skön vecka gott folk!
Kramar från en som har hopp om våren och livet ;)

14 kommentarer:

♥ Fyra årstider sa...

Såg hur skitigt det var i mitt kök när solen kom..och alla fönster man skulle behöva putsa.
Kram Lotta

Bygatan sa...

God morgon!

Låter som ni hunnit en del under helgen. I bollnäs har jag jobbat i 1,5 år. Trivdes bra där, men pendlade.

Burken fresh milk ser så härlig ut!

Mitt skafferi kommer bli jättelitet, inget att gå in i. Blir mest dörren som bryter av det övriga standard köket. Önskar också att jag hade ett stoort.

Ha en bra dag med trevliga kunder som unnar sig, det gillar jag!

Kram Lena

Lilla huset på prärien sa...

Godmorgon!!

Vad härligt att riktigt få påska till det denna veckan eller hur?! Jag gillar påsken, gillar ägg, gillar andra maten, gillar pyntet :) Idag kommer vänner på frukost - snacka om guldkant på vardagen :))))

Och igår fick jag hipp som happ för mig att beställa ett par Mohedatofflor :)

Japp, jag kan det här med guldkant! Kanske ska heta Guldkant på prärien istället *ler*

Kram Jenny

P.S. De DÄR cakestencils skulle jag också vilja ha!! D.S.

HELENA SKARP sa...

Men vad ni har hunnit mycket:)

Ha en underbar påsk/Helena

rosenskära sa...

Så mycket fint! Jag har aldrig varit i USA! Ibland skäms jag nästan för att erkänna det. Men jag är en sån som har svårt för att vara lagom, ska jag göra något så ska det göras med besked liksom, så en tripp på en vecka till New York är inte att resa till USA för mig, nej, då ska jag hyra bil och färdas från kust till kust...förstår du?!

Jajaja, alla är vi olika, men shoppingsugen förstår jag att man blir när det finns så mycket att köpa som inte finns hemma.

Kram/ena

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det där med och fuskstäda på vintern känner jag igen! Men men det får vi ta igen nu. Ursöt är din lilla pastelliga kanin.
Ha en bra påskvecka
Kram till dig
AnnaMaria

Designe sa...

Tack för din gulliga kommentar! Vilken söt bild med bilder!:)
Idag ska jag köpa fler vårlökar jag med att sätta ute..vädret är ju inte det bästa men då får man pigga upp sig med fräscha blommor på farstukvisten i alla fall!
Kram :)

Söta Prickar sa...

Ojojoj nu dör jag, VART i hela världen har du köpt rosa saks!!! Snälla tipsa mig, jag har varit jakt på sådana ett tag nu!
Du visar så mkt fina bilder!
Kram,Lotta

Moa sa...

Tack för titten kära du.. =).. men så många fina saker du handlade och saker du visar från resan, man bli riktigt sugen på att åka dit.. och påskkakorna är räddade när de blir så fint dekorerade... Ha en skön påskvecka.. Moa

Fröken Fräken sa...

Det låter då som om du också hinner med en hel massa! Kommer jag bara igång brukar jag vara svår att stoppa.

Stjärnor & Champagne sa...

Vad kul att du vill tävla hos mig. Vilka härliga bilder du har på din blogg.

Kram Anne

chokladblomma sa...

Här är det massor att städa, men jag tar ett rum i taget... Blir lite lagom då!!
Ha en skön påsk du också!
Kram

Lilla huset på prärien sa...

Åh TACK! Det känns verkligen skönt att jag inte är helt ensam om det där med 5 minuters intresse för barnen vad gäller pyssel :) Ett tag tänkte jag att det måste vara koncentrationssvårigheter... men det är det nog inte... bara ointresse.

Ha en riktigt skön ledighet!

Kram J

Tidsmästarinnan sa...

Men åhh, vilket härligt inlägg. Vad klokt du skriver.

Och inte blir man ju mindre nyfiken på din butik, den verkar ju hur fin och mysig som helst!

Kram och en riktigt GLAD PÅSK!
Susanne