onsdag 15 april 2009

Idag har jag ledig dag. Det är en skön vecka, jobba, ledig, jobba, ledig , ledig. Det är inte ofta det händer men det är så lyxigt när barnen har påsklov. Jag måste visa den sötaste påskpresent som jag fick av super gulliga T. Vi brukar inte ge varandra påskpresenter men vid nåt svagt ögonblick nämnde jag att Två systrar söta kommer med en ny bok "Sommarens söta" som jag gärna skulle vilja ha. Tack snälla gulliga T , det var alldeles för mycket! Nu har inte boken kommit ännu så då gjorde hon ett fint presentkort åt mig.

Påskenhelgen har varit lång och skön. På annandagpåsk var vi till min mormor och morfar och käkade god mat. Min mormor är helt underbar och har många goda egenskaper men laga mat är inte hennes starka sida så syrran skyndade sig dit och "hjälpte" till så middagen blev fantastisk god (men mormor märkte ingenting och det bästa av allt var att hon trodde att hon hade lagat allt själv). Vad gör man inte för konsten...

Idag är det späckat program , M och jag ska hälsa på C (som är makalöst duktig på att sy mössor) och hennes barn. Sedan blir det besök hos frisssan , inte en dag för sent...
Sedan har jag tråkiga saker som måste fixas, räkna ner inventeringlistor som måste göras.
Det finns inget tråkigare att ha "måstegörasaker" lista.
Men först ska jag iväg på nöjen och samla på mig lite roliga saker.
Ha en skön dag!
Kramar C



13 kommentarer:

A home far away sa...

Hej, vill bara berätta att vi var jättebesvikna på vår resa till Malaysias östkust vi åkte faktiskt hem flera dagar tidigare, har bara inte skrivit om det i bloggen.

Servicen var urusel!! Hotellet och rummet var fint, men det var så oproffsigt skött så det finns inte, vi fick vänta 45 minuter på att beställa maten, till frukost tog det 15 minuter att få kaffet, 25 minuter att få juicen. Den dagen jag fick nog fanns varken bröd eller youghurt, då fick jag nog:) vi träffade ett äldra svenskt par på hotellet och de berättade att de tagit samma rätt varje kväll men fått betala helt olika priser varje gång, de hade ingen meny, så man kunde få lite vad som helst.

Bara så du vet, menar jag:)

Kram Gunilla i Singapore

Anna sa...

Vad skönt för dig att vara lite ledig !Jag kan tänka mig att det är en hel del att göra när man har eget och allt...
Själv har jag varit hemma och röjt i huset och nu ska jag sätta mig och slappa och läsa lite inredningstidningar...mmmmmmm !
Ha en fortsatt bra dag !
Kram Anna

Söta Prickar sa...

Jahas, då har du mer jag-vill-säkert ha saker....prickig termos är väl ett måste när man nu älskar allt prickigt :) Har du möjligtvis internet-butik???
Rosa-saxen finns inte i Sverige. men jag tänkte att du kanske åker till Florida snart så att jag kan få ett par ;) De var SÅÅÅ fina...jag tror att jag skulle inte göra annat än klippa alla dagar om jag hade sådana :)
Kram Kram,Lotta

rosenskära sa...

Hej på dig lilla prick! Nu blev man ju lite nyfiken på hur det gick med hemmafärgningen. Såhär års brukar jag alltid ljusa upp kalufsen lite och det vågar jag inte göra själv eftersom jag är ganska mörk där det inte är vitt...

Kram/L

Vita drömmar och choklad sa...

Hej, har tittat runt lite på din sida. Gillar ditt påskris jättemycket. Vad fint det är/var med det rutiga bandet på silveräggen. Kanon, har inte sett det någon annanstans.
Kram Camilla

Hem och Lycka sa...

Väntar också på den boken, har Vinterns söta och fick nu ytterligare en bok i present häromdagen av dem..

kram

Gårdsromantik sa...

Visst är det härligt med ledighet...
hoppas mormor inte läser bloggen
;-)

Kram Maud

Gnistrande snö sa...

Hej,

härligt att höra att du haft en lång och skön påskledighet!

Oj, så himla fin den där boken verkar vara, blev jättenyfiken på den.

Ha en härlig fortsättning på veckan!

Kram
Katarina

Jenny sa...

Hej! Vilket jättefint presentkort du fick!!

Ha en bra dag,
kram Jenny

Stjärnor & Champagne sa...

Hallå på dig....Låter som du har lite att göra. Vad gulligt med påskpresent från sin älskade. Hm jag fick inget....Tavlan har jag gjort men är inte nöjd med den skall göra om den i sommar, tar ju lite tid. Lyktor är min last...

Kram Anne

Stjärnor & Champagne sa...

Förlåt trodde att det var din älskling. Hihi antingen så läste jag inte ordentligt. Brukar skumma igenom....Och så fick du 2 påskpresenter, vilken tur...Om du gör fisken glöm inte att ringla olivolja innan den skall in i ugnen.
Kram Anne

Mitt smultronställe sa...

Gulligt kort!!!
Alltid kul med öveer raskning!!!
Gott att vara ledig; Ha det gott i vår solen Kram Camilla.

Bygatan sa...

Men vad omtänksamt, så gulligt!

Skönt med lite ledigt.

Ha en trevlig helg, kram Lena