torsdag 24 november 2011

Kalasbra hotell i London



Jag har ju tidigare berättat att vi bodde jättebra i ett nybyggt lägenhetshotell med alla faciliteter.
Vi hyrde en två sovrums lägenhet med två badrum och ett stort kök/allrum. Jättetrevlig personal och med ett stort Tesco alldeles vid knuten var det här ett superbt boende. Det här kan jag varmt rekommendera om ni är sugen att bo bra och billigt i London. Hotellet hittar ni här Think appartments vid Earls Court. Inte långt härifrån ligger också Westfield shoppingcenter
Det är värt ett besök med shopping till klockan 22:00. Det är blandat med kedjor samt exklusiva butiker och det finns ett stort restaurangutbud här och Westfield ligger alldeles när Bush Garden tunnelbanestation.
Hoppas att tipsen kan vara till nytta...
Tjingeling så länge!
Carina

onsdag 23 november 2011

Notting Hill










Notting Hill är en helt underbar stadsdel med massor av vackra hus. Vi besökte Portobello Market men tyvärr är nog marknaden bäst under helgerna. Men helt ljuvliga antikvitets butiker, lite trängsel och galna gatumusikanter. Det är en del av er som frågat om hotellet här på bloggen och mailat så imorgon kommer det ett litet inlägg om det.
Tills dess.....ha en mysig kväll!
Kram Carina

måndag 21 november 2011

Underbara London











Vilken helt underbar resa som vi har gjort! Nu var det sådär en 20 år sedan jag var i London sist men vilken stad!! Vi vill snart tillbaka om valutan kan hålla sig i schack :))
Vi hade ett perfekt boende i ett sk. lägenhetshotell vid Earls Court (jag lovar att visa några bilder)
Det var en skön feeling att slippa Londons sunkhotell! När man har så stor skillnad som vi har mellan barnen så måste vi boka 2 dubbelrum!! Maken och jag skulle vilja bo på Hoxton men det får bli när vi åker själva någon gång.

Jag måste bara visa en helt lovely butik i Notting Hill. Det mesta var fantastiskt vackert och dyrt. (varför förekommer den kombinationen så ofta.........)
De hade vita tillbringare som vi har i butiken (som vi tar 169:- för) och i denna butik tog man det nätta priset 440:-!!
Jag är så himla fylld med alla intryck och ska försöka sortera det hela när jag återberättar om detta här på bloggen!
Just nu är jag London frälst....
Kram på er!
Carina

måndag 14 november 2011

Nu åker vi till London!



Imorgon bitti så sticker jag och min lilla familj till London. Vi ska kolla in alla sevärdheter samt njuta av storstadspuls och julshopping! Det ska bli härligt att vara i London nu när kronan är så stark och pundet är "billigt".
Helgen har jag varit helledig men varit så grymt trött. Jag tror det är en kombination av mörker och för mycket jobb i butiken.
Vi firade min morfar som fyllde 85 år med en god middag på Restaurang Storgatan 49 och sedan blev det kaffe & tårta hemma hos mormor & morfar. Det var hur mysigt som helst....sedan somnade jag som en klubbad säl.....mycket mätt och belåten.
Söndagen var vi på Giganten. Molly hade innebandy turnering hela dagen och vi firade " vår pappa" med god middag och paket på kvällen.
Idag är det en hektisk dag när allt ska ske. Annonser ska vara klara, väskorna packade, extra ridlektion samt i säng i Ok tid eftersom tåget till Arlanda går 05:38!!! Bläh, för att kliva upp så tidigt!!
Ska genast rapportera från London vad som hände och gjordes!!
Ha en skön vecka!
Kram Carina

torsdag 10 november 2011

Små möss på besök...











Men nu har vi fått besök av alla dessa sötnosar. Jag är inte så förtjust i möss i vanliga fall (näpp, jag är den typen som ställer sig på en stol och skriker!! Hur fånigt som helst , jag vet)
Men dessa har fått flytta in till Mollys rum (ja,redan ifjol men vi ökar på samlingen)

Visst känns det som snön och vintern hänger i luften....och jag skulle behöva ut och ta lite mossa & grankvistar innan det är försent.
Vi har sån himla mysig Julkänsla i butiken och har du inte varit in de senaste dagarna så säger jag bara "masa dig hit"!!

Vi kanske syns idag :))
Kramar Carina

måndag 7 november 2011

Äntligen Jul......



Hej alla glada....idag slår vi upp portarna med rejäl Jul känsla hos oss! Vi har slitit och jobbat hela helgen och fått till det precis som vi ville! Tusen miljoners tack till Tette ,Linda , Julia & maken men även min sötaste Molly som har haft det rätt tråkigt i helgen. Ni är absolut bäst och jag är så glad att ni jobbar hos oss!
Välkommen in kära kunder och titta på allt fint som vi har dukat fram!
Ha en skön vecka!
Carina

söndag 6 november 2011

Lite pics från Ljusdal Trend



















Jag visar lite mångfald från mässan. Det fanns det mesta för alla. Tyvärr måste jag ha haft hjärnsläpp för den mysigaste montern Rosehills blommor har jag inte knäppt en bild på. Det kan bero på att vi låg grannar eller att jag sprang och handlade där hela tiden ;))
Hur som helst, du som inte hade möjlighet eller tyckte det var för dyrt eller inte trodde att det skulle vara nåt för just dig. Nästa års mässa vill jag att du tänker om....bra mässerbjudanden, smakprover, goodiebags och modevisningar samt föreläsare och dessutom 10% på hos flera butiker veckan efter. Man har lätt tjänat ihop sin entré genom att bara besöka mässan och nyttjat rabatten hos några butiker :))
Nu ska ja ner och jobba i butiken med Tette och Linda, maken samt Julia och göra Julfint tills imorgon!
Kram på er!
Carina
PS. Julia hade världens tur att vinna ett presentkort (värde 2000:-) hos Syrran & jag. Grattis min stora tur tjej!

fredag 4 november 2011

Detaljer från Ljusdal Trend 2011







Det är väl klart att jag måste visa lite detaljer från vår monter till er som inte kunde komma hit på plats eller hann kolla in alla detaljer med allt stoj och folk.
Jag måste passa på att tacka för alla fina vackra och uppmuntrande ord och Grattis hälsningar som vi har fått av er kunder! Tusen tusen tack!
I helgen kommer jag visa några bilder från andra delar av mässan mellan allt upp packande av julen. Det blir tomtegröt och skinkmacka & lite glögg så klart så vi kommer i rätt stämning ;))
Ha en mysig skön Allhelgona helg!
Carina